İşte sizin YPG'niz bu

Tarlada çalışan sivillere roket. Amerikalı senatörlerin elebaşları için özel vize tasarısı hazırladığı YPG/PKK, Afrin'de tarlada çalışan sivilleri roketlerle vurdu. 5 yaşındaki bir çocuk öldü.

Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'de tarlada çalışan sivilleri roketlerle vurdu. Saldırıda anne, küçük çocuğu ve 1 köylü yaralandı. 5 yaşındaki talihsiz çocuk, kamyonet kasasında hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı, "Terör örgütü PKK/YPG, tarlada çalışan sivilleri hedef aldı" açıklaması yaptı. Açıklamada, "Afrin'de tarlaların bulunduğu bölüme 8 top mermisi ve roket atan teröristler, anne ve çocuğu ile bir köylüyü yaraladı. Yaralı çocuk kurtarılamazken, teröristler ateş altına alındı" denildi. PKK/YPG 4 gün önce de Cerablus merkezinde bir motosiklet ve sivil araca yerleştirilen bombayı patlatmış, bir çocuk ölmüş, 20 kişi de yaralı kurtulmuştu.

Senatörlerin vize tasarısı ve örgütün ABD'de lobi firmasıyla yaptığı anlaşma dün AKŞAM'ın manşetindeydi.

YPG TECAVÜZ ŞANTAJIYLA CANLI BOMBA YAPTI

Afrin'de YPG'li teröristler tecavüz ettikleri 17 yaşındaki kızı, video kaydını ailesine göstermekle tehdit ederek canlı bomba olmaya zorladı. Saldırı son anda engellendi.

ABD'de kongre üyeleri, PKK'nın Suriye kolu YPG'ye mensup bazı teröristleri ABD'ye götürmek için 'özel vize' hazırlığı yaparken, terör örgütünün sivillere yönelik saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Suriye'de YPG/PKK'lı teröristler tecavüz ettikleri 17 yaşındaki bir kızı, aldıkları video kayıtlarını yakınlarına göstermekle tehdit ederek canlı bomba olmaya zorladı.

VİDEOYA KAYDETTİLER

Terör örgütünün işgal ettiği Münbiç İlçesi'nde yaşayan Rakkalı 27 yaşındaki N.M. ile amcasının 17 yaşındaki kızı R.M, geçen haftalarda bombalı saldırı için gönderildikleri Afrin'de güvenlik güçlerince yakalanarak tutuklandı. N.M. ve R.M, terör örgütünün, kanlı eylemlerini gerçekleştirmek için kullandığı yöntemleri anlattı. N.M, Münbiç'teki "Hacı" kod adlı bir teröristin, amcasının kızıyla Afrin'de birine teslim etmek üzere bir eşya iletmeleri karşılığında 1500 dolar vermeyi teklif ettiğini söyledi. Teklifi kabul etmediklerini kaydeden N.M, bunun üzerine "Hacı" kod adlı teröristin, amcasının kızına tecavüz ederek video kaydını aldığını belirtti.

YELEK GİYDİRDİLER

N.M, "Küçük çocuklarım ve eşimin hasta olduğunu söyleyerek kabul etmedim. Telefonu çıkartarak bir video açtı. Gözlerime inanamadım. 'Ya gidersin ya da bu videoyu yayınlarım' dedi." N.M, ertesi gün Afrin'e doğru yola çıktıklarını belirterek, "Yola çıkmadan önce üzerlerimize ağır bir yelek giydirdiler. İkimize ayrı telefon verdiler. 'Bu telefon üzerinden irtibat kuracağız' demişti" şeklinde konuştu. Ölüme gönderildiklerinden haberlerinin olmadığını belirten N.M, "Bize bir camiye girmemizi üzerimizde bulunan yelekte GPRS olduğunu söyledi. Yeleklerin üzerinde düğmeler var. Ona basın diyordu ısrarla. Bir anda çevremizi askerler ve zırhlı araçlar sardı. Bomba taşıdığımı bilseydim yola çıkmazdım. Ailem o videoyu görseydi de keşke beni kesselerdi de kabul etmeseydim" dedi.