İstanbullunun ulaşım çilesi bitmiyor... Metrobüsler çarpıştı, 5 vatandaş yaralandı!

İstanbul'un toplu taşıma çilesi her geçen gün daha da artıyor. Meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde Avcılar'da durakta bekleyen metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüsün çarpması sonucu 2 kişi hafif yaralanırken, akşam saatlerinde ise iki metrobüs 15 Temmuz Şehitler Köprüsü durağında kazaya karıştı. Kaza nedeniyle yaralanan 3 kişi hastanelere kaldırıldı.

AA-IHA

İstanbullunun ulaşım çilesi bitmiyor, İETT otobüsleri ve metrobüsleri sürekli facianın eşiğinden dönüyor.

Aynı gün içerisinde Avcılar'da ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü durağında peş peşe metrobüs kazaları yaşandı. Kazalarda toplamda 5 vatandaş yaralandı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ DURAĞINDA 2 METROBÜS KAZAYA KARIŞTI!

İstanbul'da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü durağında 2 metrobüsün karıştığı trafik kazasında hafif yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamaya göre, D-100 kara yolundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü durağı Edirne istikametinde saat 17.22'de 2 metrobüsün karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Kazada hafif şekilde yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafik akışında ve metrobüs seferlerinde aksaklık yaşanmadığı ifade edildi.

AVCILAR'DA İKİ METROBÜSÜN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI

Avcılar'da durakta bekleyen metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüsün çarpması sonucu 2 kişi hafif yaralandı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri durağına yanaşmaya çalışan metrobüs, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücü M.H.G'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine durakta yolcu almak için bekleyen M.K'nin kullandığı metrobüse çarptı.

Kazada T.Y. ve M.A. hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza nedeniyle Küçükçekmece istikametinde bir süre aksayan metrobüs seferleri, araçların yoldan çekilmesiyle normale döndü.

Kazanın ardından polis ekiplerince yapılan çalışmada, metrobüs şoförü M.H.G. gözaltına alındı. Sürücü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dosyası adli makamlara gönderilmek üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, kaza güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde, metrobüsün durakta bekleyen metrobüse arkadan çarpması, kazanın etkisiyle metrobüsteki bazı yolcuların savrularak yere düşmesi yer alıyor.