İstanbul'da hissedilen deprem kaç şiddetinde? İstanbul'da korkutan deprem! İşte Kandilli son depremler

İstanbul'da son dakika deprem oldu! İstanbul'da saat 16:37'de gerçekleşen deprem 4.7 şiddetinde meydana geldi. Kandilli'den yapılan açıklamada Silivri açıklarında meydana gelen depremin derinliği 16.1 kilometre olarak ölçüldü.

İstanbul'da son dakika deprem oldu! İstanbul'da saat 16:37'de gerçekleşen deprem 4.7 şiddetinde meydana geldi. Deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde? soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Şiddetli vuran deprem kısa süreli salladı. 

İstanbul'da saat 16:37'de gerçekleşen deprem 4.7 şiddetinde meydana geldi. Kandilli'den yapılan açıklamada Silivri açıklarında meydana gelen depremin derinliği 16.1 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığını bildirdi.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

İSTANBUL VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

İstanbul'da meydana gelen deprem sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı ilk açıklamada, "Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim." dedi.

SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YA DA MAL KAYBI YOK

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Silivri'deki hemşerilerime geçmiş olsun diliyorum. 26 Eylül'de meydana gelen 5.8 depremle aynı merkez üssüne sahip olması ürkütücü. Şuana kadar bir can ya da mal kaybı yok" dedi.