İstanbul'da dehşet evi! Sevgilisini vurup intihar etti

İş arkadaşlarından haber alamayan görevliler gittikleri evde cesetlerle karşılaştı. Eşiyle boşanma aşamasında olan Mustafa Kolay'ın, sevgilisi Cavide Sevgi Arapoğlu'nu uykusunda öldürdüğü, aynı silahla da kendi hayatına son verdiği iddia edildi.

HABER MERKEZİ

İstanbul Bakırköy'de, eşi ile boşanma aşamasında olan Mustafa Kolay, yaklaşık 3 yıldır Cavide Sevgi Arapoğlu ile birlikte yaşıyordu. Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında iki el silah sesi duyuldu. Sesi duyan bazı komşular, bu sesin dışarıdan geldiğini düşünerek herhangi bir ihbarda bulunmadı.

TELEFONA CEVAP VERMEDİ

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan ikili, işe gitmeyince kadının iş arkadaşları telefonla ulaşmaya çalıştı. Kolay'ın da telefonu açmaması üzerine hastanenin güvenlik amiri adrese gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeri girildi.

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Arkadaşları içeri girdiğinde Kolay ve Arapoğlu'nun cansız bedenleriyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri çiftin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE BELİRLENECEK

Polis ekipleri, evin kapısında ya da pencerelerinde herhangi bir zorlama izi olmamasından dolayı olayın intihar olma olasılığı üzerinde duruyor. Mustafa Kolay'ın, Cavide Sevgi Arapoğlu'nu silahla öldürdükten sonra intihar ettiği değerlendirilirken, çiftin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.