Hava durumu kar geldi tarihi belli!

Hava durumu yeni kar tahminleri geldi meteoroloji açıkladı. 14 Kasım Pazartesi gününden itibaren sıcaklıklar Batı illeri başta olmak üzere yurt genelinde düşecek.

Meteoroloji yeni tahminleri açıkladı kar yağışı Batı'ya doğru geliyor. 14 Kasım Pazartesi günü Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan'da kar var. Yeni haftada İstanbul hava durumu için önemli bir değişiklik yaşanmayacak ama Doğu'da kar yağışı tekrar başlayacak. Bu kez kar yağışı Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan'da görülecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU SICAKLIK AZALIYOR

İstanbul hava durumu yeni tahminler geldi sıcaklık azalıyor. Bugün sağanak yağışlar gün içinde yer yer etkisini arttıracak. Yeni haftada sıcaklık değerleri biraz düşse de önemli bir değişiklik olmayacak. İstanbul'a kar yağacak mı sorusuna gelecek olursak. İstanbul'da kar yağışı henüz beklenmiyor. 

İstanbul hava durumu için 5 günlük rapor...


DOĞU'DA BUZLANMA UYARISI

Rüzgarın; Marmara'nın doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Orta Karadeniz'de güney yönlerden kuvvetli (30-60 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'da sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Yurt genelinde hava durumu nasıl olacak, 5 günlük tahmin