İstanbul Havalimanı – Arnavutköy yolunda İETT otobüsü kaza yaptı! Şoför şoka girdi

İstanbul Havalimanı-Arnavutköy hattında sabah saat 08.30 sularında Başakşehir istikametinde seyreden İETT otobüsü yoldan çıktı. Ormanlık alana devrilmek üzereyken duran otobüsün şoförü uzun süre kazanın etkisinden çıkamadı. Kaza sonrası şoförün şoka girip ağladığı anlar akşam.com.tr kameralarına yansıdı. Öte yandan şoförün bir başka meslektaşı ise ''Allah korumuş, herkes sağ...'' sözleriyle sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

İstanbullunun bitmeyen çilesi İETT otobüs kazaları...

Son kaza İstanbul Havalimanı-Arnavutköy güzergahında Taşoluk Peronlar-Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi seferini yapan İETT otobüsünde meydana geldi. Olası bir facia ucuz atlatıldı.


HABERİN VİDEOSU

İETT OTOBÜSÜ SU KANALINA DÜŞTÜ

Arnavutköy-Başakşehir hattında çalışan İETT otobüsü sabah saatlerinde Boğazköy/Memba mevkiinde yoldan çıkarak su kanalına düştü.

Yolcular panikle dışarıya çıkarken, yan yatan ve devrilmesine ramak kalan otobüsün şoförü ise uzun süre aracın içerisinden çıkamadı. Kazanın etkisiyle şoka giren şoförün ağladığı anlar ise akşam.com.tr kameralarına yansıdı.

OLASI FACİADAN DÖNÜLDÜ

Yolcular yaşanan kazayı şoförün dikkatsizliğine bağladı. Seyir halindeyken şoförün ışıkları yakmak istediği anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası kazanın gerçekleştiği iddia edildi. Otobüs metrelerce sürüklenip, orman yolundaki su kanalı düşüp yan yattı. Sabah mesai saatleri olması nedeniyle içi yolcu dolu olan otobüsün devrilmemesi olası facianın önüne geçti.

KÜÇÜK KAZAZEDE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Kaza anını anlatan bir çocuk ise çok korktuğunu küçük kardeşinin ve annesinin otobüsün içerisinde savrulduğunu belirtti. Bir başka çocuk ise dakikalarca yaşadığı şokun etkisiyle gözyaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

OTOBÜS METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, otobüsün sürüklenmesinden dolayı asfalttaki izler ise dikkatlerden kaçmadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"ALLAH KORUMUŞ! HERKES SAĞ..."

Otobüs şoförü kaza sonrası şoka girdi. Kazanın etkisiyle şoka girdiği gözlemlenen otobüs şoförünün uzun süre otobüsün içerisinden çıkamadığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Şoförü aynı güzergah üzerinde sefer yapan diğer İETT otobüslerinden inen mesai arkadaşları sakinleştirdi. Kaza yapan otobüsün şoförünü arkadaşı, "Hiç kimsede bir şey yok, herkes sağ Allah korumuş!" sözleriyle sakinleştirdi.