İsmail Çataklı: Türkiye bir yalan makinası ile karşı karşıya

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Esenyurt'ta Afganların Suriyeli bir kıza tecavüz ettiği yalan haberine paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için, ''Türkiye, siyasi bekasını insan nefreti ve yabancı düşmanlığı üzerine kurgulayan bir yalan makinası ile karşı karşıya.'' dedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ sosyal medya hesabından "Dün akşam Esenyurt Namık Kemal mahallesinde 4 Afgan 12 yaşında bir Suriyeli kıza tecavüz etti. Halk sokağa döküldü. Afganlar ağır şekilde dövüldü. Halk mahallemizde yabancı istemiyoruz diyerek emlak komisyoncularına tepki gösterdi. Bıçak sırtında yaşadığımız günlerden geçiyoruz." paylaşımında bulundu.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı yalan haber paylaşımına tepki göstererek "Türkiye, siyasi bekasını insan nefreti ve yabancı düşmanlığı üzerine kurgulayan bir yalan makinası ile karşı karşıya. Tekrar söylüyorum, hukukçularımız çalışıyor. İlgilinin cezai ehliyeti olup olmadığının tespiti için müracaatta bulunacağız." ifadelerini kullandı.