Irak'ın kuzeyinde 9 asker şehit oldu... 15 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu. MSB devam eden operasyonlarda 15 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

AA

MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı dokuza yükselmiştir.

Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

IRAK VE SURİYE'DE TERÖRE DARBE: 29 TERÖR HEDEFİ İMHA EDİLDİ

MSB, Irak ve Suriye'nin kuzeyine yapılan hava harekatında 29 terör hedefinin vurulduğunu, sözde üst düzey yöneticilerin de dahil olduğu birçok teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Irak ve Suriye'de teröre darbe... 29 hedef yerle bir edildi

İstanbul'da güvenlik toplantısı yapılacak... Bugün saat 14.30'da Dolmabahçe'de olacak

Türkiye'ye şehit ateşi düştü... Acı haberleri ailelerine ulaştırıldı