İnsanları zehirleyeceklerdi: Tam 60 kilogram ele geçirildi

Çatalca'da yabancı plakalı bir tırın giriş yaptığı ve içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu belirlendi. Narkotik Masası Polisleri tarafından düzenlenen operasyonda tırın içerisinde 60 kilogram ''Marihuana'' adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Masası Polisleri yabancı plakalı bir tıra operasyon düzenledi. 60 kilogram Marihuana maddesi; satılarak piyasaya dağıtılamadan ele geçirildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri; ülkemize gerçekleştirilen bir zehir sevkiyatına suçüstü operasyon düzenledi. Çatalca İlçesi'nde bulunan tır parkına yabancı plakalı bir TIR'ın giriş yaptığı ve tırın içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu belirlendi.

Narkotik Masası Polisleri tarafından operasyon düzenlendi. tır içerisinde 60 kilogram "Marihuana" adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Aracın yabancı uyruklu olan sürücüsü yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine yerleştirildi. Satış yapılarak piyasaya dağıtılamadan ele geçirilen uyuşturucu maddeler İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi.