Tepki çeken imza kampanyası!

Aralarında birçok ünlü ismin bulunduğu ve kendilerine 'Sanatçılar Girişimi' ismi takan topluluk, Türkiye aleyhine sözde bir bildiri yayınladı. Uzun süredir ürettikleri işlerle gündeme gelemeyen grupta, 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' diyen Füsun Demirel'den, Türk milletine hakaret eden Mine Kırıkkanat'a birçok isim var.

Kendilerine 'Sanatçılar Girişimi' ismi takan bir grup medyatik isim sözde bir bildiriyle gündeme geldiler. Uzun süredir ürettikleri işlerle konuşulamayan bu isimler bildiride Türkiye aleyhine ifadeler kullandı.

'Gerilla annesini oynamak istiyorum diyen Füsun Demirel, Türk milletine daha önce, "Tabi ki cahillerimiz çoğunlukta. Yeni bir standart dediğimiz bir kültür Avrupa ülkelerinde çok daha yüksek'' ifadelerini kullanarak hakaret eden Mine Kırıkkanat, FETÖ'ye 'FETÖ' diyemeyen Zülfi Livaneli, 'Sabiha Gökçen' yalanıyla gündeme gelen eleştirilince de halka 'çomar' diyen Levent Üzümcü, Halk Tv'de darbeye çağrıda bulunarak halkı galeyana getirmeye çalışan Müjdat Gezen'in de aralarında bulunduğu grup 'Ülkemiz için kaygılıyız' iddiasında bulundu.

Sözde bildiriye imza atan isimler:

İTİBAR ETMEYİNİZ!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, söz konusu kampanyaya tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi. Sanatçı adı altında milli değerlere düşmanlık edildiğini ve bu kişilere itibar edilmemesi gerektiğini belirten Dağ, şu ifadeleri kaydetti:

Ülkemizde milli ve manevi değerlere düşman sözde sanatçı bir gürûh var.

Bu arkaik, ırkçı zihniyet bırakın içinde bulunduğumuz çağı anlamayı, yüzeysel ezberlerin dışına çıkamayan Erdoğan ve İslam karşıtlığını çağdaş olmak sanan müstemlekelerden müteşekkildir.

İtibar etmeyiniz!