İmamoğlu'ndan pes dedirten savunma: Tepkileri önemsemiyorum

İstanbul'da kar felaketi yaşanırken İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile lüks bir balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu, skandal sözlerle kendisini savundu. Tepkileri umursamadığını belirten İmamoğlu, ''Gizli bir yemek değildi. Yemeğin gündeme taşınmasını şaşkınlıkla takip ettim'' ifadesinde bulundu.

İstanbul'da kar felaketi yaşanırken lüks bir balıkçıda yemek yerken görüntülenen ve o esnada İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile birlikte olduğu anlaşılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili skandal bir açıklama daha yaptı.

Tepkilerle ilgilenmediğini söyleyen İmamoğllu İngiliz Büüykelçi ile yediği yemeğin çok önemli olduğunu belirtti.

İBB mahsur kaldı

"TEPKİLERİ UMURAMIYORUM"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da kar felaketi yaşanırken balıkçıda İngiliz büyükelçiyle yemek yemesini savundu. Tepkileri umursamadığını söyleyen İmamoğlu şu sözleri kullandı:

BUNUN GÜNDEME GELMESİNİ ŞAKINLIKLA TAKİP EDİYORMUŞ

"Yemeğe gitme meselemin bu kadar gündeme taşıtılmasını, bu süreçle ilgili manipülasyonu şaşkınla takip ettiğimi ifade etmek isterim. Şeffaf bir yemekti. Elçi bir gün önce İstanbul'a geldi. Gizli bir yemek değildi. 23 yıldır gittiğim mekan. Tepkiler beni ilgilendirmiyor."

İmamoğlu'nun yaman çelişkisi... Hani "işini seven mazeret üretmez"di?

TÜRKİYE İNGİLTERE İLİŞKİLERİNİ KONUŞMUŞ

" Bir vakit dilimini ayırıp bu resmi buluşmayı hususi bir tarafı da var tabi eşlerimizle beraber yaptık. Ülkemizle İngiltere arasındaki ilişkileri konuştuk. İBB Başkanı'nın karla mücadele kadar dünyanın bu tarz ülkelerinin büyükelçileri ile kuracağı ilişki de sorumluluğudur. İngiliz büyükelçi ile yemekte Türkiye - İngiltere ilişkilerini konuştuk"

İmamoğlu CHP'li trolleri açığa düşürdü... Tweet silme yarışına girdiler

CHP'li milletvekili Mehmet Bekaroğlu özür diledi: İmamoğlu o restorandaymış, gerçekten utandım!

İstanbullu karla boğuşurken İmamoğlu balık restoranındaydı... Karla mücadele araçları İmamoğlu'na özel servis yaptı!

Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz