İlk kez oruç tutan çocukların iftar keyfi

İstanbul Tuzla'da ilk kez oruç tutan 8-14 yaş arasındaki 500 çocukla bir araya gelen Başkan Şadi Yazıcı, çocuklar ile tek tek sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

İstanbul Tuzla'da ilk kez oruç tutan 8-14 yaş arasındaki 500 çocuk, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte iftar yaptılar.

Her Ramazan ayının 2'nci gününde geleneksel olarak gerçekleşen Başkanla ilk oruç kez oruç tutan çocukların buluşmasında Başkan Yazıcı, çocuklar ile tek tek sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Yazıcı çocuklara oyuncak hediye etti.

SOFRAMIZ ŞENLENDİ

Başkan Yazıcı, "Bizim artık gelenekselleşmiş Ramazan ayının ikinci günü ikinci iftarımızı ömründe ilk kez oruç tutan çocuklarımızla yapıyoruz. Bugün onlarla ve arkadaşlarıyla birlikteyiz. Ramazan ayının rahmeti, bereketi, sevinci, mutluluğu hem de ilk defa oruç tutan çocuklarımızın heyecanı bizlere ayrı mutluluk veriyor. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim sofralarımızı şenlendirdiler. Medeniyetimizin bu evlatlarını daha iyi noktalarda hep birlikte Ramazan'da da bayramda da Rabbim bizleri aynı masada buluştursun. Birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi artırsın. Herkesin tekrar Ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi.