İletişim Başkanı Altun, 15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz'ı andı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşen Mustafa Cambaz'ı andı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, çektiği ulu cami fotoğraflarını İstanbul'un kadim camilerinden birinde sergilemenin hayalini dile getirdikten birkaç hafta sonra Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşen foto muhabir Mustafa Cambaz'ı andı.

Altun yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Şehadetinden bir ay evvel deklanşörü ile kayıt altına aldığı Türkiye'deki tüm ulu camileri tek bir kitapta toplamıştı. Şehidimiz Mustafa Cambaz'ın en büyük hayali, vasiyeti, Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi'nde. Rahmet ve minnetle..."

15 TEMMUZ ŞEHİDİ CAMBAZ'IN MEMLEKETİMİN ULU CAMİLERİ SERGİSİ, AYASOFYA-İ KEBİR CAMİİ'NDE AÇILDI

15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşen Mustafa Cambaz'ın fotoğrafları Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi girişinde sergilenmeye başladı.

"Türkiye Ulu Camileri" adlı albüm kitabından yola çıkılarak, hazırlanan Memleketimin Ulu Camileri Sergisi, İstanbul Valiliği, Albayrak Grubu ve 15 Temmuz Derneğinin ortak girişimiyle ziyarete açıldı.