İETT şoföründen vicdansızlık! Bebek arabalı yolcuyu almadı

Bebek arabalı bir yolcuyu durakta almayan İETT otobüsü şoförüne, başka bir yolcu tepki gösterdi. Bebek arabalarının otobüse alınmasının yasak olduğunu savunan şoför, kim yasakladı sorusuna “Nenen” cevabını verdi.

İHA- AA

Akşam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İETT'de skandallar bitmiyor. İstanbul'da, Boğazköy - Bakırköy seferini yapan bir İETT otobüsü şoförü, bebek arabalı bir yolcuya otobüs kapılarını açmadı. Duruma, otobüsün içindki başka bir yolcu tepki gösterdi. Şoförü şikayet edeceğini söyleyen yolcu, cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti.

"SEN AVUKATI MISIN?"

Yolcu, havanın soğuk olduğunu ve bebek arabalı vatandaşın otobüse alınması gerektiğini söylemesi üzerine, şoförün, "Sen avukatı mısın?" şeklindeki cevabı yolcuyu daha çok sinirlendirdi.

KİM YASAKLADI: NENEN!

Araç içindeki yolcu ile şoför arasında sözlü tartışma çıktı. Bebek arabalı yolcuların otobüse alınmasının yasak olduğunu savunan şoför, kim yasakladı sorusuna ise "Nenen" cevabını verdi.

İstanbul Sarıyer'de de geçtiğimiz kasım ayında bir İETT şoförü engelli kartı olmadan otobüse binmeye çalışan engelli vatandaşı tehdit etmişti.

"GIRTLAĞINI SIKACAĞIM"

Şoför, "Geberteceğim seni. Bak amca vuracağım seni sakat bırakacağım. Vermiş Allah belanı zaten. Yaşlı başlı demeyeceğim sıkacağım gırtlağını senin" ifadelerini kullanmıştı.

Şoförün küstahlığını yolcular cep telefonuyla videoya çekti.

İETT OTOBÜSÜ ALEV ALEV YANDI

İstanbul Kartal'da, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki İETT Peron Amirliği'nde park halinde bulunan İETT otobüsünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün otobüsü sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede söndürülen yangında otobüs kullanılamaz hale geldi.