IdeaSoft müşterilerinin başarılarının sırları

Geleneksel satış ve pazarlama yöntemlerinin geçerliliğini yitirdiği günümüzde, dijital teknoloji araçlarından yararlanarak iç ve dış pazarlarda daha etkin olabilmek mümkün. Gelişen internet teknolojisini doğru şekilde kullanarak tüm dünyayı global bir pazar haline dönüştürenler ise, hiç kuşkusuz profesyoneller.

Doğru araç ve yöntemleri kullanarak e-ticaret sitelerinin iç ve dış pazarlara entegre olmasını en etkin şekilde sağlayan IdeaSoft, e-ticaret denilince Türkiye'de ilk akla gelen markalar arasında yer alıyor. Kurulduğu günden bu güne 35 binden fazla müşteri portföyü edinen IdeaSoft, eksiksiz yönetilmesi gereken e-ticaret süreçlerini titizlikle planlayarak müşterilerini dünya pazarlarında rekabet edebilecek güce kavuşturuyor.

İnternet teknolojisinin gelişmesine paralel olarak değişime uğrayan mal ve hizmet satışı, artık dijital çağın kendine has yol ve yöntemleriyle yapılıyor. Etkin şekilde kullanıldığında birçok rakip arasından sıyrılarak muhtemel müşteriye daha hızlı ve etkin şekilde ulaşabilmeyi olanaklı kılan e-ticaret yöntemleri, daha kısa sürede daha fazla müşteriye ulaşımı mümkün kılıyor.

IDEASOFT'UN SUNDUĞU E-TİCARET ÇÖZÜMLERİNİ ETKİLERİ VE FAYDALARI

Türkiye'de ve dünyanın farklı ülkelerinde yerel pazarlardan başlayarak kısa süre içerisinde büyük ölçekte sermayeye ve milyonlarca kullanıcıya sahip olabilen markalar bu işi nasıl başarıyor? E-ticaret yaparak nasıl daha fazla para kazanılabiliyor? Bu tür sorular e-ticarete başlamayı planlayan veya yeni başlayan herkesin merak ettiği bir konu. Ancak artık hangi yöntemler ve ne tür araçlarla dünya ölçeğinde tanınır bir marka olunduğu artık sır değil.

E-ticaret yapmak isteyen firmalara benzersiz çözümler sunarak mal ve hizmet satışlarında önemli avantajlar sağlayan IdeaSoft, bunun en iyi örneği olarak sektörü domine etmeyi sürdürüyor. Peki, bu denli karmaşık görünen e-ticaret sektöründe başarıyı getiren asıl unsur ne? IdeaSoft müşterilerine ne tür çözümler sunarak onları daha da avantajlı bir konuma yükseltebiliyor?

Profesyonel bir ekip tarafından büyük titizlikle hazırlanan IdeaSoft e-ticaret paketleri, müşteriye özel site tasarımlarıyla tün ihtiyaçları karşılayarak önemli avantajlar sağlıyor.

Siz de bir e-ticaret firması kurarak sektörünüzde avantajlı konuma gelmek istiyorsanız, Ideasoft paketlerini inceleyebilirsiniz.

IDEASOFT E-TİCARET PAKETLERİNİN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR

İnternet teknolojisini doğru kullanarak e-ticaret alanında marka olmuş tüm firmaların ortak özelliği, profesyoneller tarafından planlanan iş yönetimine sadık kalmış olmalarıdır. IdeaSoft tarafından tasarlananan e-ticaret paketleri,

Alan adı

Hosting

Güvenlik

Sipariş

Stok yönetimi

Faturalandırma

Sevkiyat

Kargo yönetimi

Yedekleme

Ödeme altyapıları

Web site tasarımı ve e-ticarette ihtiyaç duyulabilecek yazılım özellikleri bir bütün halinde müşteri kullanımına sunuluyor.

İnternetten satış yapmak için gerekli olan yazılımlar ve kullanıcı dostu yönetim paneli sayesinde ileri seviyede teknik bilgiye sahip olmadan e-ticaret sitesini yönetmek mümkün oluyor.

IdeaSoft E ticaret paketlerinin sağladığı avantajlardan en önemlisi, müşterinin site tasarımı, hosting alma vb. gibi herhangi bir detayla ilgilenmesine gerek kalmadan direk olarak satışa başlayabilmesi. Bir diğer önemli avantaj da, hazır e-ticaret paketi sahibi olan müşterilerin kurulum için herhangi bir ücret ödemeden direk satışa odaklanabilmesi. Ayrıca müşteriler seçtikleri e-ticaret paketlerini kullandıkları sürece tüm yazılım güncellemelerinden de ücretsiz olarak yararlanıyor. Böylece yeni gelişmelere göre düzenli olarak otomatik şekilde güncellenen siteler sayesinde olası zaman kayıpları önleniyor.

PAZARYERİ ENTEGRASYONLARI BAŞARIYA GİDEN YOLU KISALTIYOR

IdeaSoft tarafından tasarlanarak kullanıma sunulan pazaryeri entegrasyonları modülü, müşterilerin başarıya giden yolunu kısaltıyor. Müşteriler birkaç kısa adımla global büyüklüğe sahip pazaryerlerine ulaşarak ürünlerini bu platformlardaki dükkanlara aktarabiliyor. Büyük bir iş yükünden kurtularak Amazon, Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 gibi platformlarda yer bulan müşteriler, platformlardaki diğer satıcılarla rekabet edebilme şansını yakalayarak mal ve hizmet satışlarını kolaylıkla yapabilecek konuma geliyor.

KARGO TESLİMATI SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

E-ticarette başarılı olmanın en temel unsurlarından biri de, satılan ürünün müşteriye eksiksiz ve zamanında teslim edilmesi. IdeaSoft kargo entegrasyonu ile e-ticaret sitesi sahipleri Türkiye ve dünyanın en güvenilir kargo şirketleri arasında yer alan Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, Jetizz ve MNG ile buluşuyor. Bu sayede müşteriler zaman harcamadan sipariş çıktısı, barkod ve takip numaralarını otomatik olarak oluşturabiliyor. Sorunsuz kargo teslimatı ve teslimata yönelik sorunların zaman kaybetmeden çözüme ulaştırılması, alıcı ile satıcı arasında güvene dayalı bir bağ oluşturuyor. Böylece, başarılı bir e-ticaret sitesi olabilmenin temel gereklerinden en önemlisi yerine getirilmiş oluyor.

IDEASOFT TEDARİKÇİ XML MODÜLÜ İLE TOPLU ÜRÜN AKTARIMI

IdeaSoft tedarikçi XML modülü sayesinde e-ticaret sitesi sahipleri ürünlerini dışarıya kolayca aktarabildikleri gibi, kendi sitelerine dışardan ürün ekleme işlemini de kolayca yapabiliyor. Tedarikçi XML modülü sayesinde tedarikçilerden ürün alırken veya başka sitelere aktarırken fiyat, stok, ürünlerle ilgili detaylar ve ürün resimleri bir bütün halinde yükleniyor. Böylece IdeaSoft müşterisi olan e-ticaret sitesi sahipleri emsal sitelere oranla daha kısa sürede ürünlerini satışa hazır hale getirerek rekabette bir adım öne geçebiliyor.

IDEASOFT MÜŞTERİLERİNE 7/24 KESİNTİSİZ TEKNİK DESTEK SAĞLIYOR

IdeaSoft müşterilerinin e-ticaret yönetiminde başarılı olmasının sırlarından biri de hiç kuşkusuz 180+ personel vasıtasıyla verilen teknik destek. Haftanın her günü 24 saati kapsayan bu hizmet sayesinde en büyük sorunlar bile dakikalar içinde çözümlenerek sitenin faaliyetlerinin kesintiye uğramadan sürmesi sağlanıyor. Özellikle e-ticarete yeni başlayan müşteriler için hazırlanan videolu gösterimler ve ücretsiz olarak verilen e-ticaret eğitimleri, müşterilerin sürdürülebilir bir başarı grafiğine sahip olunabilmesini sağlıyor.

E-ticaret serüvenine yeni katılan tüm müşteriler https://www.ideasoft.com.tr/kategori/yeni-baslayanlar-icin-e-ticaret/ adresini ziyaret ederek ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgilere eksiksiz olarak sahip olabiliyor. Kurulduğu 2015 yılından bu yana her geçen gün yükselen ivmesiyle e-ticaret sektörünün en önemli servis sağlayıcılarından biri olan IdeaSoft, müşterilerinin başarılı olabilmeleri ve bu başarıyı kalıcı kılabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.