İBB'nin kurban kesim alanı vatandaşı isyan ettirdi: Böyle mi iyi olacak, İmamoğlu duysun bunu

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait Kayaşehir kurban kesim alanında kasaplar kaçınca kurbanlıklar ortada kaldı. Mağdur vatandaşlar duruma isyan etti. Yetkili kimseyle muhatap olamadıklarını söyleyen mağdur bir vatandaş, ''Lafla olmaz 'her şey iyi olacak' dedi. Böyle mi iyi olacak, İmamoğlu duysun bunu.'' dedi.

DHA,İHA

Dün sabahtan itibaren alana gelen bazı vatandaşlar geceyi kurban kesim alanında geçirdi.

VATANDAŞLAR MAĞDUR OLDU

Alanda bulunan kasaplar kaçınca vatandaşlar ve kurban satışı yapanlar mağdur oldu. Kesilmeyen bekleyen hayvanlar ortada kaldı.

İBB'ye ait kurban kesim yerlerinde kasaplar kaçtı! Vatandaşlar mağdur oldu

KENDİ KURBANLARINI KESTİLER

Numaralandırılarak ayrılan kesim noktalarının bazılarında kesim işlemi deva ederken, bazılarında ise kasaplar ayrılınca vatandaş çareyi kendi kurbanını kendi kesmeye çalışmakta buldu.

"MAĞDURİYETİMİZİ KİM GİDERECEK?"

Kurban kesimi için bekleyen başka bir vatandaş ise "Saat 12.30 için randevu verilmiş. Sabah 04.00 olmuş. Hala bekliyoruz. Hayvanımızı kendimiz kestik. Etler bozulmak üzere, kokuyor. Bu mağduriyetimizi kim giderecek?" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE Mİ İYİ OLACAK, İMAMOĞLU DUYSUN BUNU"

Yaşananlara isyan eden vatandaşlar, yetkili bir kişiyle muhatap olamadıklarını belirttiler. Kurbanını kesmesi gereken kasabın kaçtığını ve kurbanını kendisinin kesmek zorunda kaldığını belirten Mehmet Keskin, “Çaresiz kaldık geldik kasaplar kaçmış. Burası bomboş, ne yapalım mecbur kaldık kendi kurbanımızı kendimiz kestik. Parasını ödemiştik, bize paramızı geri verdiler. Ne yaparsanız yapın alın hayvanınızı götürün dedi, ben de vurdum bıçağı kopardım. Lafla olmaz ’her şey iyi olacak’ dedi. Böyle mi iyi olacak, İmamoğlu duysun bunu. Elimi yaraladım, kolumu kestim ben burada” diye konuştu.