İBB'den çıkarılan işçiler CHP il başkanlığında 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSPARK, İSTAÇ, BELTUR, BELBİM, Medya AŞ, İSFALT ve İSTGÜVEN şirketlerindeki görevlerine son verilen bir grup işçi CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

Ellerinde “Ey Kılıçdaroğlu namus sözün seçime kadar mıydı?”, “Ey İmamoğlu hani kimse işinden olmayacaktı?” yazılı dövizler bulunan işçiler sabah saatlerinden itibaren Beyoğlu’nda bulunan CHP İl Başkanlığının girişindeki kaldırımlara oturmaya başladı.

BİZ ATM'Cİ DEĞİL EMEKÇİYİZ

 İSPARK’ta çalışırken işten çıkarılan Umut Aydoğan “Her iştirakten atılan arkadaşlar için buradayız. İşimizi, ekmeğimizi geri istiyoruz. Bunun için burada toplandık. Saraçhane önündeki eylemimiz devam ediyordu. Eylemlerimizi buraya da taşıdık. Her iki noktada da işe geri alınana kadar eylemlerimizi devam ettireceğiz” dedi. İSTGÜVEN AŞ’de çalışırken işinden çıkarılan Munife Fırat da “Bir SMS ile işimizden olduk. İşimizi geri alıncaya kadar buradaki eylemimize devam edeceğiz. Biz ATM’ci değil sahada çalışan elemanlarız” diye konuştu.