İBB zulmü

İstanbul'da Altunizade vatandaşlar, metrobüs durağında oluşan izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı. Çağlayan'da arızalan araçtan inenler en yakın durağa yürüyerek giderken, Avcılar'da ise metrobüsün balataları yandı.

İstanbul'da ulaşım araçlarında yaşanan arıza ve kazalar nedeniyle yolarda kalıyor. Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar araçlara binmekte zorlandı. Duraktaki üst geçitte insanlar adım atamayacak duruma geldi. İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçitte ilerlemekte zorlanırken, duraklardaki kalabalık nedeniyle araçlara binmekte güçlük çekti.

ÇÖZÜM ÇOK MU ZOR?

Durakta araçlara binmek için adeta savaş veren vatandaşlar, "Çilemiz ne zaman bitecek", "Üstgeçitler artık yetersiz görmüyor musunuz? Çözüm bu kadar zor olamamalı", "Metrobüse ulaşmak için akrobat olma şart" ifadeleriyle tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. Bir vatandaş, "Bu araçların kontrolünü yapıp trafiğe göndermenin bu kadar zor olmaması gerekiyor" dedi.

DURAĞA YÜRÜDÜLER

Zincirlikuyu yönünde sefer yapan metrobüs Çağlayan yakınlarında arızalandı. Arızalanan araçtan inen yolcular, en yakın durağa yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Büyükçekmece'de de kırmızı ışıkta beklediği sırada fenalık geçirdiği öne sürülen İETT şoförü, önce motosikletliye sonra kaldırım üzerindeki ağaca çarptı. İçindeki yolcuların yara almadan kurtulduğu kazada, kaldırımda kimsenin olmaması faciayı önledi. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DUMAN YÜKSELDİ

Avcılar'da ise sabah 09.00 sıralarında sefer yapan metrobüsün ön sağ lastiğinden duman çıktığı fark edildi. Metrobüs şoförü, durakta yolcuları tahliye ederek, yangın tüpüyle lastikte ısınan balatalara müdahale etti. Yolcular diğer metrobüslere bindi. Arızalanan metrobüs çekiciyle götürüldü.