İBB zabıtası seyyar çaycıyı darp etti

İstanbul Kartal'da seyyar olarak çay satan Yusuf Susuz, İBB zabıta ekiplerince darp edildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu.

İstanbul Kartal'da 4 yıldır seyyar olarak çay satan Yusuf Susuz, İBB zabıta ekiplerince darp edildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Susuz ifadesinde 29 Mart'ta Kartal sahilinde eşi ve oğluyla çay içerken İBB zabıta ekiplerinin yanlarına gelip elindeki çayı dökerek, çaydanlık ve tüpünü aldıklarını söyledi. Bunun üzerine Cevizli Mahallesi'ndeki İBB ek hizmet binasına gititğini anlatan Susuz, burada zabıta kıyafetli grup tarafından darp edildiğini öne sürdü. Hastaneye gidip darp raporu aldığını anlatan Susuz, kendisini darbedenlerden şikayetçi olduğunu belirtti. Emniyetin, saldırganların kimliklerinin tespiti için İBB'den olayın yaşandığı bölgede görev yapan zabıtalarla ilgili bilgi istediği ancak İBB'nin henüz bir bilgi göndermediği öğrenildi.

Yusuf Susuz, yaklaşık 10 yıl önce açık kalp ameliyatı olduğunu ve iş bulamadığı için sahilde seyyar çaycılık yaptığını söyledi.