İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul'un 5 yılı ziyan edilmiştir

İBB Başkan adayı Murat Kurum, “İstanbul'umuzun 5 yılı ziyan edilmiş, heba edilmiştir. Sadece reklamla, algıyla, polemikle, bu koca 5 yıl geçmiştir. ‘İsrafı bitirdik' deyip 550 milyon lira para harcadıkları o konserleri görüyoruz.” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, Eyüpsultan'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu İstişare Toplantısı'na katıldı. İstanbul'un iş bilmez ellerde çok zaman kaybettiğini ifade eden Kurum, "İstanbul'umuzun 5 yılı ziyan edilmiş, heba edilmiştir. Sadece reklamla, algıyla, polemikle, bu koca 5 yıl geçmiştir. 'İsrafı bitirdik' deyip 550 milyon lira para harcadıkları o konserleri görüyoruz" dedi.

MİLLETİMİZ CEVAP VERECEK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Bir parmak eksilterek el mi sallanır?' eleştirisine yanıt veren Kurum, "Bu nasıl bir kibirdir ya. Kibri emin olun, o aklının önüne geçmiş. Neyle dalga geçiyor, bizim işaretimizle dalga geçiyor. Ne var bu işarette? Bu işarette tek bayrak, tek millet var, tek devlet var, tek vatan var. Bunu neyinden rahatsız oldun? Sen git o yabancı büyükelçilerle masada olmaya devam et. Sen git, 'liderim' dediğin o genel başkanını, il başkanını arkasından hançerlemeye devam et. Millet, 31 Mart'ta senin o eş genel başkanını da, seni de süresiz tatile yollayacak" diye konuştu.