Hyundai'den uzay aracı gibi MPV

Binek ve SUV'da ataktaki markalardan Hyundai, uzun bir süre ara verdiği MPV sınıfına yeniden dönüş yaptı.

Binek ve SUV'da ataktaki markalardan Hyundai, uzun bir süre ara verdiği MPV sınıfına yeniden dönüş yaptı. Uzay araçlarına göndermeler yapan tasarımıyla dikkat çeken STARIA ile marka, Türk tüketicilerine şimdi bambaşka bir alternatif sunuyor.

9 KİŞİLİK GENİŞ ARAÇ

Bu özel ve füturistik modelle hem aileler hem de ticari işletmeler için özel çözümler sunan Hyundai, iddiasını yükseltiyor. Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, "Hyundai markası tüm dünya çapında büyük bir değişim ve gelişim içinde. Dünyanın en hızlı büyüyen markalarından biriyiz. Marka olarak geleneksel üretici olmaktan uzaklaşıp insanoğlunun geleceğine yön veren ve hayatlarımızı her alanda kolaylaştıran mobilite çözümleri sağlayan bir marka olma yolunda da hızla ilerliyoruz. Bu doğrultuda 2022'deki ikinci yeniliğimiz olan 9 koltuklu STARIA ile uzun bir süredir yer almadığımız MPV segmentine tekrar merhaba diyoruz" açıklaması yaptı.

177 BEYGİRLİK DİZEL

Ticari versiyon dışında, 3+3+3 düzenindeki 9 kişilik oturma kapasitesiyle de üst düzey konfor vaat eden araçta 177 beygirlik 2.2 litrelik CRDi turbo dizel motor ve 8 ileri otomatik şanzıman kullanılıyor. Gerekli durumlarda koltuklar yatırıldığında 1.303 lt iç hacme ulaşan araç, bu alanda da iddialı özellikler sunuyor. Önden çekişli STARIA, binek otomobillere yarışan konfor ve sürüş özellikleriyle de dikkat çekiyor. Türkiye pazarında 5 ayrı renk seçeneği bulunan aracın lansmana özel satış fiyatıysa 659 bin 900 TL olarak açıklandı.

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, STARIA ile MPV sınıfına geri döndüklerini açıkladı.