Hydroseeding uygulaması üzerinden algı operasyonu! İBB sözcüsünün ''boya'' yalanı elinde patladı

İBB'nin algı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti İBB Sözcüsü Fuat Sarı, Yozgat Çekerek Millet Bahçesi'nde yapılan Hydroseeding uygulamasını, ''çimler yeşile boyanıyor'' yalanıyla paylaştı. Sarı'nın paylaşımına tepki yağdı.

AKSAM.COM.TR

İBB'nin sosyal medya üzerinden yaptığı algı operasyonları çürütülmeye devam ediyor. Son olarak İYİ Parti İBB Sözcüsü Fuat Sarı, Yozgat Çekerek Millet Bahçesi'ni karalama peşine düştü. Ancak Sarı'nın yalanı kısa sürdü.

Yozgat Çekerek Millet Bahçesi'nde yapılan Hydroseeding uygulamasının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Fuat Sarı, "çimler yeşile boyanıyor" diyerek algı yapmaya çalıştı.

Uzun süredir var olan Hdyroseeding tekniğini "boya" diye paylaşan İBB'li Sözcü Sarı'ya, takipçileri büyük tepki gösterdi.

Sarı'nın paylaşımın altına takipçiler, "Ah ah cehaletlik çok kötü", "Doktorluk ünvanını geri almak lazım" gibi yorumlar yaptı.

HYDROSEEDİNG UYGULAMASI NEDİR?

Hydroseeding uygulaması, yeni nesil çim ekme yöntemidir. Bu teknik ile birlikte büyük alanlara yüksek verimle çim ekimi sağlanır. Hydroseeding yönteminin bu başarısı teknolojinin, araştırmanın ve kaliteli malzeme kullanımının bir ürünüdür.

Hydroseeding uygulama en basit anlamıyla bir makine aracılığıyla tohumların, gübrelerin, faydalı enzimlerin, bitki hormonlarının ve birçok bio başlatıcıların birlikte karıştırıldığı ve alana uygulandığı yöntemdir.