Huzurevi babalarına anlamlı ziyaret

Adana polisi, Babalar Günü'nde anlamlı bir jest yaptı. Ekipler, kaderine terk edilen ya da kimsesi olmadığı için huzurevinde kalan ‘babaları' ziyaret edip, ellerini öperek evlatlarının yokluğunu hissettirmedi.

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, 'Babalar Günü'nde huzurevinde kalan yaşlıların ziyaret edilerek, onlara moral ve destek verilmesini istedi. Bu talimat üzerine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Şehit Kara Pilot Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Evlatları tarafından sahip çıkılmadığı gibi kaderine terk edilen ya da kimsesi olmadığı için huzurevine sığınan yaşlılara kırmızı karanfil dağıtıp, onların Babalar Günü'nü kutlayan polis, onlara evlatlarının yokluğunu hissettirmedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Kimi huzurevi sakinleri duygulanıp, gözyaşlarına hakim olamadı. Yaşlılarla yakından ilgilenip, onlarla keyifli sohbetler yapan ekipler, sorun ve sıkıntıları da dinledi. Bir kadın, polisin jestine jestle karşılık verip, onlara Nihat Aşar'ın yazıp, Teoman Alpay'ın bestelediği; 'Nasıl geçti habersiz; o güzel yıllarım' adlı şarkıyı söyledi.