Hep birlikte eşsiz İzmir

Cumhur İttifakı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, ''Görev süremizin sonunda da hemşehrilerimize daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sürdürülebilir kent hediye edecek eşsiz İzmir'i gerçeğe dönüştüreceğiz.” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Mimar ve Mühendisler Grubu üyeleriyle bir araya geldi. Dağ, "Bu şehirde birlikte yapacağımız çok iş var. Ben İzmir için elimi değil, gövdemi ortaya koyuyorum" dedi. Dağ şöyle devam etti: "5 yılda şehrimize kazandıracağımız yüzlerce eser var. Yollarımız, köprülerimiz, kavşaklarımız var. Acil dönüşüm bekleyen yapılarımız var. İnsanlarımızın hizmetine sunacağımız sosyal tesislerimiz, parklarımız bahçelerimiz var. Gençlerimize miras bırakacağımız kütüphanelerimiz, bilim ve teknoloji merkezlerimiz var. Yaşlılarımızı misafir edeceğimiz huzurevlerimiz, yaşlı bakım merkezlerimiz var."

VİZYON PROJELER OLACAK

"Sadece alt ve üst yapıyı değil, şehrimizin karasında, havasında, denizinde ortaya koyacağımız vizyon projelerde size ihtiyacımız var. Görev süremizin sonunda da hemşehrilerimize daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sürdürülebilir kent hediye edecek eşsiz İzmir'i gerçeğe dönüştüreceğiz."

Hamza Dağ, "Eşsiz İzmir Gençlik Vizyon Buluşması'nda" da gençlerle bir araya geldi.