HDP'li Semra Güzel'in ihanet maçı! PKK kampında futbol oynayıp 'eczacılık' yapmış

Adıyaman'da etkisiz hale getirilen teröristle pozları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel, PKK kampında futbol oynayıp ‘eczacılık' yapmış.

TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Komisyon üyelerini 20 Ocak Perşembe günü toplantıya çağırdı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından HDP Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması için düzenlenen fezleke, Adalet Bakanlığı'nın ardından önceki gün TBMM'ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderilmişti. Dün TBMM'ye ulaşan fezleke Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'na sevk edilmişti.

TERÖR KAMPINDAN YENİ FOTOĞRAFLAR

HDP milletvekili Semra Güzel'in Kuzey Irak'taki PKK kampında çekilen yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Superhaber.tv sitesinde yayınlanan yeni fotoğraflarda HDP'li Güzel, terör örgütü PKK'nın eczane olarak kullandığı bölümde bulunuyor ve teröristlerle birlikte futbol oynuyor.

Semra Güzel'in, 2014 ve 2015 yıllarında en az iki kez terörist Volkan Bora ile görüşmek üzere Habur sınır kapısından Kuzey Irak'a geçtiği ve bu geçişlerden birinde Volkan Bora'nın annesini de yanında götürdüğü öğrenildi.

ŞEHİT AİLESİNDEN HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'E TEPKİ

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile fotoğrafları ortaya çıkan ve Adıyaman'da 2017'de terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora'nın faaliyet yürüttüğü bölgede şehit olan Jandarma Er Mücahit Şimşek›in Kahramanmaraş'taki ailesi HDP'ye tepki gösterdi. Şehidin annesi Özlem Şimşek, "Meclis'te bulunup da bir sürü insanın evlerini ve yuvalarını yıktınız" dedi.