Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, vatandaşlarla bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da ''Yüz Yüze 100 Gün'' programında konuştu. Konuşmasını tamamladıktan sonra sokağa inip vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Nebati, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

aksam.com.tr

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da "Yüz Yüze 100 Gün" programında konuştu. Konuşmasını tamamladıktan sonra sokağa inip vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Nebati, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Bakan Nebati paylaşımında: "İstanbul'daki çalışmalarımızı bitirdikten sonra her zaman olduğu gibi sokağa inerek vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir aradayız. Bizim şiarımız milletimizle bir olup ortak akılla siyaseti birlikte yapmaktır." ifadelerini kullandı.

"Gayemiz, ; derdine ve sevincine ortak olduğumuz vatandaşımızın teveccühüne mashar olmak" diyen Bakan Nebati, paylaşımını şu sözlerle noktaladı:

"Gayemiz; derdine ve sevincine ortak olduğumuz vatandaşımızın teveccühüne mashar olacak işlere imza atmak, ilkemiz; çözüm üreten, sonuç ve millet odaklı bir anlayışla çalışmaktır."