'Hayır'ın haçlıları!

Almanya'nın başını çektiği Avrupa, referandum için Türkiye'ye savaş açtı. Terör örgütlerine kucak açan ülkeler Türkiye'yi tehdit edip skandallar zincirine imza attı.  

ALMANYA: Dünyayı kışkırtıyorlar!

DIe Welt'in terör örgütü yandaşı muhabiri Deniz Yücel'in tutuklanmasının ardından Alman hükümeti Ankara’dan aldığı 'konu bağımsız yargıda' yanıtıyla adeta çıldırdı. Almanya, Türk yetkililerin ülkeye girmesinin yasaklanmasını teklif etti, ardından küstahça PKK'nın 'hayır' mitingine izin verdi! Aynı Almanya teamülleri hiçe sayıp Avrupa'yı Türkiye'ye karşı kışkırtmaya başladı. Son damla ise BND Başkanı Bruno Kahl'dan geldi. Kahl, darbe girişiminin arkasında Gülen’in olduğuna dair kanıt yok dedi.

FRANSA: Canları yanıyormuş! 

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, İsveç Dışişleri Bakanı Margrot Wallström ile "Nazizm gibi sözler kullandığınızda canımız yanıyor" dedi.

AVUSTURYA: ‘Engelleyeceğiz!’ 

Avusturya Başbakanı Christian Kern, Türk bakanların ülkelerinde kampanya yürütmesini engellemek için çaba göstereceğini açıkladı. 

YUNANİSTAN: Hainlere altın vize 

15 Temmuz hainleri Yunanistan'ın baştacı oldu! FETÖ'cü hainlere 250 bin euroluk gayrimenkul alanlara uygulanan Altın Vize verdi!

NORVEÇ: FETÖ'cülere izin

NATO’da görevli 4 Türk subayı ile bir askeri ataşenin 15 Temmuz'dan sonra Norveç’e yaptıkları sığınma başvuruları kabul edildi. 

HOLLANDA: Vur emri bile verdi 

Başkonsolosluğa sokulmayan, yolu polis tarafından kesilen Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya ateş emri verecek kadar alçaklaşan Hollanda vatandaşlara da köpek ve atlarla saldırdı. Aynı Hollanda ertesi gün PKK'ya 'hayır' mitingi için izin verdi!

İTALYA: 'Türkiye Avrupa değil'

İtalya'nın sağcı lideri Matteo Salvini "Türk bakanlar İtalya'ya hoş gelmezler. Türkiye Avrupa değildir ve hiçbir zaman olmayacaktır" dedi.