Koronavirüs Hayat Eve Sığar uygulaması çıktı mı?

Koronavirüs Hayat Eve Sığar uygulaması çıktı mı? sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle hayata geçirilen uygulamanın çıkarıldığı müjdesini Bakan Fahrettin Kova vermişti.

Koronavirüs Hayat Eve Sığar uygulaması çıktı mı? Sağlık Bakanlığı tarafından faaliyete geçirilen uygulama koronavirüs kapsamında bilgilendirme yönlendirme yapabilecek. 

HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI YAYINLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı tarafından faaliyete geçirilen uygulama kullanıcılar birçok fayda sağlıyor. Koronavirüs pandemesi sebebiyle yapılan uygulamada, temel ihtiyaç maddeleri arasından yer alan metro, hastane, eczane ve market gibi yerlere harita üzerinden ulaşılabilinecek.

Hayat Eve Sığar uygulamasının en önemli özelliklerinden biri de evde izolasyın ve enfekte olan kişilerin sayılarını gösterecek olması.

Ailem bölümüne merak ettiğiniz ve takip etmek istediğiniz yakınlarınızı ekleyerek, ilgili kişinin bu uygulamayı yükleyip, uygulama üzerinden onay vermesi durumunda onların konum bilgilerini görebilir, takip edebilir ve bulundukları bölgelere göre risk durumlarını görebilirsiniz.