HAVELSAN 'dijital birliklerin' yeteneklerini açıkladı: İnsansız hava ve kara araçları ortak harekat yapacak

HAVELSAN insansız hava ve kara araçlarına ortak harekat kabiliyeti kazandırıldığını açıklayarak, ''Dijital Birliklerimiz, faydalı yük ve alt sistemler entegre edilerek tek merkezden müşterek harekat yapabilecek, operasyonlarda kuvvet çarpanı olarak önemli bir üstünlük sağlayacak.'' açıklamasında bulundu.

AKSAM.COM.TR

Türk savunma sanayisinin önde gelen kuruluşlarından HAVELSAN, sosyal medya hesabından insansız hava ve kara araçlarına ortak harekat kabiliyeti kazandırıldığını açıkladı.

HAVELSAN'dan yapılan paylaşımda, "Dijital Birliklerimiz, faydalı yük ve alt sistemler entegre edilerek tek merkezden müşterek harekat yapabilecek, operasyonlarda kuvvet çarpanı olarak önemli bir üstünlük sağlayacak." denildi.


HAVELSAN'A YENİ LOGO

Bugün HAVELSAN'ın yeni logosunun tanıtıldığı Logo Lansmanı gerçekleştirildi. 

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'de lansmanda yaptığı konuşmada, "Savunma sanayiimizin önemli aktörlerinden biri olan HAVELSAN'ın yapmış olduğu Logo Lansmanı'na katıldık. Yaklaşık çeyrek asırlık logosunun değişimi sektörümüzün kendisini yenileyerek çalışmaya devam ettiğinin ve edeceğinin bir göstergesidir. HAVELSAN'a Hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.