Hatay'da rahatsızlanan bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Hatay İskenderun'daki Deniz Üs Komutanlığında rahatsızlanan bir asker şehit oldu.

AA

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Hatay İskenderun’daki Deniz Üs Komutanlığında, 14 Ekim 2020 tarihinde bir askerin, görevi esnasında rahatsızlandığı ve derhal hastaneye sevk edildiği fakat yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN ŞEHİT AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, şehit olan sözleşmeli Deniz Er Volkan Soy'un ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, İskenderun'da görevi sırasında rahatsızlanarak şehit olan Soy'un ailesine bir mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti. 

BAKAN AKAR'DAN HATAY'DA ŞEHİT OLAN ASKER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hatay İskenderun'daki Deniz Üs Komutanlığında dün şehit olan Deniz Er Volkan Soy için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şehidin fotoğrafına yer verildi.

Bakan Akar, mesajında şunları kaydetti:

"Kahraman silah arkadaşımız, Hatay İskenderun'daki Deniz Üs Komutanlığımızda 14 Ekim'de görevi esnasında rahatsızlanarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."