Hamza Dağ'dan Özgür Özel'e sert tepki: Her yerde kendini göstermeye çalışıyor

Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesinde 'konuşamadım' kavgasına tutuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert tepki geldi. Dağ, ''Özgür Özel belli ki ''ne oldum delisi'' edasıyla her yerde kendini göstermeye çalışıyor. Şov yapmak istiyorsa İzmir Fuar açılışı gibi birçok mecra buna müsaittir.'' dedi.

Ayşenur Ezgi Eygi, işgal altındaki Batı Şeria'da, İsrail askerleri tarafından başından vurularak katledilmişti. Eygi'nin cenaze töreni bugün düzenlendi. Törene siyaset dünyasından da pek çok isim katıldı.

Özgür Özel cenaze töreninde 'ben niye konuşamadım' kavgasına tutuşmasına Hamza Dağ'dan sert tepki geldi.

"NE OLDUM DELİSİ" EDASIYLA HER YERDE KENDİNİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Dağ, "Sn. Özgür Özel belli ki "ne oldum delisi" edasıyla her yerde kendini göstermeye çalışıyor. Şov yapmak istiyorsa İzmir Fuar açılışı gibi birçok mecra buna müsaittir." dedi.

"BAZEN SUSMAK DA SORUMLU BİR SİYASETÇİNİN DAVRANIŞIDIR"

Öte yandan cenazede böyle bir polemiğin gereksiz olduğuna dikkat çeken Dağ, "Ancak böylesi bir günde bunu yapmaya çalışması yakışık almamıştır. Bazen susmak da sorumlu bir siyasetçinin davranışıdır." ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ'ın açıklamaları şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in cenaze adabını bilmediğine, şehitlere saygısı olmadığına daha önce de şahit olmuştuk. Bugün Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesinde bir kez daha gördük.

Şehidimizin babasının hemen yanında Sn. Numan Kurtulmuş ile "ben niye konuşmadım" kavgasına tutuşmayı hedeflemiş ancak Sn. Meclis Başkanımız bu şımarık tavırlara karşı ağırlığını koruyarak kendisinin prim yapmasına izin vermemiştir.

Sn. Özgür Özel belli ki "ne oldum delisi" edasıyla her yerde kendini göstermeye çalışıyor. Şov yapmak istiyorsa İzmir Fuar açılışı gibi birçok mecra buna müsaittir.

Ancak böylesi bir günde bunu yapmaya çalışması yakışık almamıştır. Bazen susmak da sorumlu bir siyasetçinin davranışıdır.