Haluk Levent sosyal medyadan duyurdu: 10 dakikada bir helikopterle askerler geliyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkisi altına alan depremlerin ardından sosyal medyada yer alan provokasyonlara şarkıcı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent'ten cevap geldi. Levent, ''10 dakikada bir askeri helikopterle askerler geliyor. Ayrıca 40 yakın stk, yüzlerce iş insanının yolladığı araç gereçler de mevcut. Hakkaniyetli olalım. Bu kadar insan emek veriyor burda. Her konuda “Ahbap yapıyor” demek doğru değil hiç değil! Lütfen insan emeğini es geçmeyelim'' ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Ahbap Derneği'ni kuran ve yardım kampanyasına destek veren şarkıcı Haluk Levent sosyal medyada yer alan provokasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Devletin tüm imkanlarını seferber etmesinin ardından deprem bölgesine yapılan yardımlara destek veren şarkıcı Haluk Levent, "Milli Savunma Bakanı sayın Hulusi Akar, Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca ve ve İçişleri bakan yardımcısı sayın Mehmet Ersoy dünden beri burda koordinasyonun başında. Görüşmeler gerçekleştirdik. Konteyner yerleri konusunda valiliklerimizle yer bakıyoruz." açıklamasında bulundu.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının provokasyon içerikli paylaşımlarına şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Haluk Levent Ahbap Derneği ile ilgili yaptığı açıklamada, "10 dakikada bir askeri helikopterle askerler geliyor. Ayrıca 40 yakın stk, yüzlerce iş insanının yolladığı araç gereçler de mevcut. Hakkaniyetli olalım. Bu kadar insan emek veriyor burda. Her konuda "Ahbap yapıyor" demek doğru değil hiç değil! Lütfen insan emeğini es geçmeyelim" ifadelerini kullandı.