Halk TV Genel Müdürü itiraf etti! CHP, İnce'nin mitingini yayınlatmadı

CHP'den Halk TV'ye İnce'yi neden bu kadar veriyorsunuz Halk TV'nin eski genel müdürü Sevinç, 24 Haziran seçimleri öncesi gördükleri baskıyı anlattı.

Muharrem İnce'nin aday olduğu 24 Haziran 2018'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Halk TV'nin Genel Müdürü olan gazeteci Şaban Sevinç, önceki gün katıldığı CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programında, o dönemde CHP Genel Merkezi'nin kendisini arayıp "İnce'yi neden bu kadar veriyorsun" dediğini söyledi. Sevinç şu açıklamaları yaptı:

ÇELME TAKTILAR

"Muharrem İnce il il geziyor, günde üç miting yapıyor. Biz de Halk TV olarak yayınlıyoruz gümbür gümbür. Genel Merkez'den bana telefon açılıyor; 'niye bu kadar yayınlıyorsun, niye bu kadar veriyorsun?' CHP'nin cumhurbaşkanı adayının mitinglerini yayınlıyoruz diye CHP'nin Genel Merkezi Halk TV'yi arıyor. Adam daha kampanya yaparken Genel Merkez çelme takıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı, 'bu adamı neden bu kadar gösteriyorsun, başımıza bela mı edeceksin' diyor. Bir kere değil, iki kere değil, üç kere değil. Meral Akşener'in mitinglerini de yayınlama. Neden? İşte bizim oylarımız İyi Parti'ye kayıyor. Bunlar maalesef oldu."