Gülen'in iade edilme süreci, yakınındakilerde panik havası oluşturmaya başladı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah Gülen'in iadesinin tekrar gündeme geldiği şu dönemde, ABD'de bulunan örgüt mensuplarını korku sardı. Gülen'e yakınlığıyla bilinen Mustafa Özcan'ın, Kırgızistan'a giderek vatandaşlık aldığı belirtiliyor.

1

Türkiye FETÖ ile mücadelede tüm dünyada devam ediyor. Fetullahçı Terör Örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'in ABD'den iadesiyle birlikte Gülen'in çevresindekileri telaş sardı. Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen hatta varisi olduğu iddia edilen Mustafa Özcan'ın yapının güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kırgızistan'a giderek vatandaşlık aldığı belirtiliyor.

FETÖ'nün bir dönem Kafkaslarda önemli isimlerinden biri olan Hayati Küçük, çok önemli açıklamalarda bulundu. Gülen'in varisi olduğu iddia edilen Mustafa Özcan'ın şu anda Kırgızistan'da bulunduğunu iddia eden Hayati Küçük, Özcan'ın Kırgızistan'da vatandaşlığa kabul edildiğini söyledi. 

MUSTAFA ÖZCAN ŞUAN KIRGIZİSTAN'DA

ABD'deki FETÖ mensupları bir bir kaçmaya başladı. FETÖ'nün önemli ismi Mustafa Özcan'ın şu anda Kırgızistan'da olduğunu ve Özcan'a Kırgızistan vatandaşlığı verildiğini iddia etti.

PASAPORTU KIRGIZİSTAN İMAMI ORHAN İNANDI VERECEK!

Elbette Kırgızistan imamı Orhan İnandı diplomatik pasaportta alır. Nasıl olsa işi bu. İnsanın inanası gelmiyor ama gerçek bu. Bu vatansız hainler panik halinde kendilerine sığınacak ülke arıyor. Gülen'in ikinci adamı Mustafa Özcan'ın sığınacak ülke bulamayıp Kırgızistan vatandaşı olmayı tercih etmesi örgütün içinde bulunduğu çıkmazı ortaya koyan bir örnek.

HAİNLER SIĞINACAK ÜLKE BULAMAYACAK

Hayati Küçük, Mustafa Özcan'ın gidecek yer bulamadığını için Kırgızistan'a gittiğini ve FETÖ mensuplarının daha çok sefalet yaşayacağını belirtti.

KIRGIZİSTAN, BULGARİSTAN BAŞBAKANI KADAR OLAMADI

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarına yönelik bütün dünyayı uyaran Türkiye'ye Bulgaristan olumlu bir cevap vermişti. Hatta ülkesindeki bütün FETÖ'cülerin kellesini vereceğini söylemişti. Ancak Kırgızistan Başbakanı bu kadar kesin konuşamadı. Küçük, Kırgızistan Başbakanı'nı eleştirdi ve bugün yangını söndüremeyenlerin tarihe hesap vereceğinin altını çizdi. Son olarak FETÖ'nün maşalarına seslenen Küçük, Türk adaletine teslim olmalarını ve ihanete ortak olmamaları çağrısında bulundu. Kaynak: Sabah