GSB mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? GSB personel alımı sözlü sınav tarihleri ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözlü sınav sonuçların açıklanacağı tarih mülakatlara katılım sağlayan adaylar tarafından merak ediliyor. Sözlü mülakata katılmaya hak kazananlar internet aramalarında ''GSB mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? GSB personel alımı sözlü sınav tarihleri na zaman?'' soruların yanıtları araştırılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) mülakat sonuçları, sözlü sınav tarihleri gündemde merak edilen konular arasında. GSB bünyesinde alımı gerçekleştirilecek olan temizlik personeli, güvenlik görevlisi mülakatları yayınlanan duruya göre 1-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Peki GSB mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Personel alımı sözlü sınav tarihleri na zaman?

Temizlik ve güvenlik personeli alımı için yapılacak olan 2021 GSB mülakatlarına başvurulardan geçen adaylar katılım sağlayacaklar. 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi meslek kollarına ilişkin işçi alımı yapacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı mülakat değerlendirme sonuçlarını ilerleyen günlerde duyuracak. Ancak GSB mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

GSB MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavı 01 – 12 Kasım 2021 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri Sınav Kurullarınca gerçekleştirilecek olup sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, "basvuru.gsb.gov.tr" adresi üzerinden ulaştıkları "Sözlü Sınav Giriş Belgesi"nde belirtilen sınav yeri, tarihi ve saatinde, T.C. Kimlik Numaralı kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı, pasaport) ve sınav giriş belgesi ile hazır bulunacaklardır.

Mülakatların ardından söz konusu sınavın sonuçları açıklanacak. Ancak konu hakkında henüz bakanlıktan bir duyuru gelmedi.

SÖZLÜ SINAVDA HES KODU ZORUNLULUĞU

Kovid-19 tedbirleri kapsamında; sözlü sınavın yapılacağı mekânların bina girişlerinde güvenlik görevlilerince adaylar için belirlenen sözlü sınav tarihinden en fazla bir gün önce alınmış HES (Hayat Eve Sığar) kodu sorgulaması yapılacaktır. Geçerli HES (Hayat Eve Sığar) kodu olmayan aday kesinlikle içeri alınmayacaktır.

Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Bu durumdaki adaylara ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir.