Grup Yorum kendi üyesini hedef gösterdi

Ayrılan üyelerini hedef gösterdiler! Ölüm oruçları baskısının ardından Grup Yorum'la yollarını ayıran Dilan Ekin, hain ilan edilip, hedef gösterildi.

DHKP-C'nin müzik grubu olarak bilinen Grup Yorum, ölüm orucunu bıraktıktan sonra tahliye edilen eski üyeleri Dilan Ekin'i açıkça tehdit etti. Dilek, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ölüm orucunda ölen ve bir süre refakatçılığını yaptığı grubun diğer üyesi Helin Bölek'e ihanetle suçlandı. Açıklamada, Dilek 'yoldaşlarını yarı yolda bırakmış, kendi rahat bencilce yaşamı için çekip giden iki yüzlü bir korkak' olarak nitelendi, "Gördüğünüz yerde yüzüne tükürün, lanetleyin, tanıdığınız herkese ihanetini anlatın" denildi.

'SOL CENAH SESSİZ'

Grup Yorum'un eski üyelerini hedef göstermesi sosyal medyada tartışma başlattı. TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, "Fikirleri değişti diye 'solcu' bir 'kadın'ı sokak lincine hedef gösteren solcular ve sol cenahta bildik sessizlik... Tecavüzlere bile ses çıkaramayan sol cenahın kadınları, bu zihniyeti bildikleri ve sahici bir şiddet yahut dışlanma tehdidi sezdikleri için konuşamıyorlar belli ki" açıklamasında bulundu.