Gayrimilli Doğan Medya!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısını bazı medya organları adeta teröre hizmet ederek manşetlerine taşıdı.

Savcı Selim Kiraz kahpece şehit edildiğinde teröristlerin propagandasını Hürriyet'ten yapan Aydın Doğan bu kez Posta'yı kullandı... Şimdi Doğan'a soruyoruz. Her eleştiride 'Terörün karşısındayız" diyorsun ancak terörün propagandasını yapmaktan geri kalmıyorsun. Ey Doğan, cevap bekliyoruz. Türkiye'nin mi yoksa dış güçler ve terörün mü yanındasın? 

POSTA'DAN KAN DAMLADI

Aydın Doğan'ın haber ajansı DHA Atatürk Havalimanı patlamasının ardından abonelerine Brüksel'deki patlamanın fotoğraflarını servis etti. Bu fotoğraflar bir anda tüm sosyal medya ve yayın organlarında yayılarak infial oluştu. DHA'nın bu ilk vukuatı değildi. DHA daha önce de çeşitli skandallarla gündeme gelmişti. 

HOŞGÖRÜSÜ BATI'YA

Cumhuriyet daha önce Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen benzer terör saldırısından sonra "IŞİD AB'yi vurdu" manşetiyle çıkmıştı. Yine Cumhuriyet Paris "Fransa çocuklarına ağlıyor" diye manşet atmıştı.

TERÖRÜN SÖZCÜ'SÜ 

Hain saldırının ardından tüm Türkiye tek yürek olurken terör örgütü PKK ve paralel yapının hizmetinde olan gazeteler ihanet manşeti attı. Cumhuriyet, Sözcü ve Aydın Doğan'ın Posta gazetesi hayatını kaybeden insanların kanlı görüntülerini manşetten verip suçlayıcı başlıklarla propaganda yaptılar. 

CNN'den yine algı operasyonu 

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen hain saldırısı Türkiye karşıtı yayınları ile gündeme gelen Batı basınının iştahını kabarttı! Gezi olaylarında gece gündüz yayın yapan CNN abartılı ifadeler ve grafikler üzerinden Türkiye’de kaos ortamı oluştu algısı yarattı. BBC de görgü tanıklarının kendilerine ulaşması için özel sayfa açtı.