Türkiye GP hangi kanalda, canlı nereden izlenir? Formula 1 yarışı saat kaçta, başladı mı?

Formula 1 Türkiye için geri sayım sona eriyor. Formula 1 Dünya Şampiyonası, Türkiye Grand Prix'si ile devam ediyor. İstanbul Park'ta gerçekleşecek Türkiye Grand Prix, salgın nedeniyle geçen yıl seyircisiz düzenlenmişti. Bu yıl ise yarı kapasiteyle gerçekleştirilecek. Peki, Formula 1 Türkiye saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Grand Prix ne zaman?

Formula 1'de sezonun 16. yarışı olan Türkiye Grand Prix'si, büyük bir heyecanla bekleniyor. Dün gerçekleştirilen sıralama turlarının ardından ilk sırayı Mercedes'in Britanyalı pilotu Lewis Hamilton almıştı ancak motor değişikliği sebebiyle 10 sıra grid cezası bulunan şampiyon pilot, pole pozisyonunu takım arkadaşı Fin pilot Valtteri Bottas'a kaptırdı. Hamilton ise yarışa 11. sıradan başlayacak. Peki, Formula 1 Türkiye saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Grand Prix ne zaman?

FORMULA 1 TÜRKİYE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

F1 Türkiye GP'sinde tüm dünyanın merakla beklediği yarış, bugün saat 15.00'te başlayacak.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

BİLETLER TÜKENDİ

Salgın nedeniyle geçtiğimiz yıl seyircisiz düzenlenen Türkiye Grand Prix'si bu yıl yarı kapasiteyle gerçekleştirilecek. 240 bin kişilik kapasiteye sahip Intercity İstanbul Park'ta satışa çıkarılan 100 bin bilet tükendi.

Türkiye Grand Prix'sini 70'i yabancı olmak üzere 100'den fazla basın mensubu da yerinden takip edecek.

Formula 1'de yer alan takımlar yoğun bir çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamladı. Yarış için Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 jumbo jet inerken, Pendik Limanı'na da 500 tırlık malzeme gemilerle getirildi.