''Fitne fırsatçılarına göz yummayacağız''

Parti teşkilatlarına yerel seçim talimatı veren MHP lideri Devlet Bahçeli, “Zilletin izini tamamen silip atmak için yerimizde bir saniye durmayacağız. Fitnecilere müsaade edilmeyecek” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 1 Eylül'de başlayacak il kongrelerine mesaj gönderdi. Cumhuriyet'in yeni yüzyılında yeni bir Türk destanı yazmak için çalışmaya koyulduklarını vurgulayan Bahçeli, "Türkiye'nin ayağından çekiştirmeyi, iç çekişmelere gömülmesini, sanal korkuluklara ve sahte korkulara boyun eğmesini projelendiren ilkellerin, bu projeye sponsorluk ve piyonluk yapan işbirlikçilerin sonu gelmiş, nihayet devri kapanmıştır.

YEREL SEÇİM TALİMATI

Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefinin gerçekleşmesiyle gelecek nesiller güvenle yaşayacaklardır" diye konuştu.

"Türkiye'mize zillet müstahak değildir" diyen Bahçeli, "Bizim yolumuz hak yolu, halk yolu, hakikat yolu, vatan yolu, Kızılelma yolu, elbette Allah yoludur. Hezimet vaat eden, çıkar ve koltuk hesabı yapan köksüz ve fikirsiz siyaset Türkiye'mize asla layık değildir" dedi. Bahçeli, teşkilatlara da yerel seçimlerle ilgili şu mesajı verdi: "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak ve zilletin izini tamamen silip atmak için yerimizde bir saniye durmayacağız.