Mehmetçik'in Fırat’ın doğusuna şanlı yürüyüş devam ediyor

Suriye’nin kuzeyine çöreklenen, küresel şer güçlerinin desteklediği terör yuvalarını yerle bir etmek, kan ve gözyaşına son vermek için yola çıkan Mehmetçik, Çanakkale’den El Bab’a, Sakarya’dan Afrin’e uzanan şanlı bir yürüyüşle bu kez Fırat’ın doğusuna doğru adım atıyor.

1

Anadolu’nun yiğit evlatları, küresel silah tüccarlarının, kaos baronlarının, petrol ve doğalgaz hesabı içinde kan kokusuna koşan köpek balıkları gibi bölgeye saldıran modern yeryüzü yamyamlarının kanun, nizam, insanlık bilmeyen taşeronlarını toprağa gömmek için harekete geçti. Hak ve adalet nedir bilmeyen Batılı ülkelerin, sınırımıza inşa ettiği terör koridorunu yıkmaya giden Mehmetçik, bölgede ayaklar altına alınan insanlık onurunu ve coğrafyanın namusunu korumak için bir kez daha er meydanına iniyor. Şimdi bize düşen; gözü yaşlı annelerin, yetim ve öksüz düşen minik bedenlerin imdadına koşarak vatan toprağına pusu kuran hainlerin inlerine girmek için sınırın öte tarafında terörist avına çıkan yiğit evlatlarımıza, yürek diliyle dua kalkanı örmektir.

SINIRIMIZDAKİ TERÖR TEHLİKESİ

Suriye’de yaşanan iç savaşı fırsat bilerek, 480 kilometrelik Türkiye-Suriye sınırına terör koridoru kuran ve terör örgütü YPG/PKK eliyle işgal eden küresel şer güçleri (ABD), ülkemizi tehdit ediyor. YPG/PKK’lı teröristler son 3 yılda, sınırımızda sayısız taciz ateşinde bulunurken Türkiye içinde sansasyonel eylemler gerçekleştirmek isteyen teröristler, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sonucu defalarca mühimmatlarıyla birlikte yakalandı. Aynı zamanda eli kanlı teröristlerin, Türkiye’ye sızma girişimi için Mardin sınırında kazdığı 5 tünel de güvenlik güçlerince imha edildi. Tüm bu tehditler ortadayken Türkiye’nin bölgedeki terör yuvasına tahammülü kalmadı. Fırat’ın doğusu temizlendiğinde, terör örgütlerinin su ve enerji kaynakları kurutulmuş, küresel şer ittifaklarının hesaplar altüst olacak ve bölge huzura kavuşacak...

(Diriliş Postası)