Filmin sonu kötü bitti

Esenyurt'ta tekel bayisinde 2 gencin katledildiği saldırıda sanıklardan biri tutuklandı, diğerlerinin sorgusu sürüyor. Öldürülen Yunus Emre Erzen'in, silahlı fotoğrafları sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı.

Akşam Gazetesi

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde Samet Özerbay, Tarık Özerbay, Azat Özerbay ve Murat Özer bir tekel bayisinde dehşet saçmışlardı. Çıkan silahlı kavgada tekel bayisindeki Yunus Emre Erzen (24) ve Batuhan Bayındır (20) hayatını kaybetti, Yusuf Erzen (21) yaralandı. Canilerden Samet Özerbay, Tarık Özerbay, Azat Özerbay ve Murat Özer ve zanlıların kaçmasına yardım eden H.A. düzenlene operasyonla yakalandı. Adliyeye sevk edilen Murat Özer tutukladı.

'NİYETİM KONUŞMAKTI'

Tarafların yaklaşık 20 yıldır tanıştıkları, birlikte iş yaptıkları, 600 bin liralık borç nedeniyle gelen icra kağıdını baba Cantürk Erzen'in WhatsApp üzerinden paylaştığı, buna sinirlenen karşı tarafın dükkan bastığı belirtildi. Özerbay ailesi ile Erzen ailesi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı çıktığı iddia edilen olayda zanlılardan Tarık Özerbay ifadesinde, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. WhatsApp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü" dediği belirtildi.

'KİMSE MASUM DEĞİL'

Bu arada hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in sosyal medya hesabından "Seyret film daha yeni başlıyor" ifadeleriyle elinde silahlar olan fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı. Fotoğraf sosyal medyayı da ikiye böldü. Birçok sosyal medya kullanıcısı poz için "Su testisi su yolunda...", "film kötü bitmiş", " Silahlar her şeyi anlatıyor", "Kimse masum değil", şeklinde yorumlar yapıldı. Ayrıca her iki ailenin de inşaat şirketlerinin bulunduğu, sık sık silahlı olaylara karıştıkları öne sürüldü.

Öldürülen Yunus Emre Erzen'in vücuduna 9, Batuhan Bayındır'a ise 2 kurşun isabet ettiği belirlendi.

Cinayetlerin gerçekleştiği tekel bayisinde yaklaşık 2,5 ay önce yaşanan kavganın da görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Yunus Emre Erzen'in ağabeyi Mehmet Erzen'in iş yerine gelen S.Ö. ile kavga etmesi yer alıyor. Mehmet Erzen'in elinde bir silahın bulunması dikkati çekiyor.