Film gibi bir dürüstlük hikayesi

Muhammed Öğretmen ile oyuncu Ali Burak Ceylan'ın bir cüzdan sayesinde kesişen yolları 6 Şubat sonrası sıcacık bir hikayeye dönüştü.

Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın, cüzdanını bulan depremzede öğretmen Muhammed Irmak'ın ailesine yardım eli uzattığı ortaya çıktı.

'Kalp Atışı'nda oynayan Ali Burak Ceylan, geçen yıl Üsküdar'da düşen cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak'a vefa borcunu ödedi. Sosyal medyada konuşan Irmak, cüzdanını teslim ettiği Ceylan'ın kendisine "Bir gün başın zora düşersen beni muhakkak ara" dediğini ve bu olaydan 10 gün sonra depremine yakalandığını ifade etti. Akrabalarından 10 kişiyi kaybettiğini dile getiren Irmak, teyzeleri ve dayılarının evsiz kaldığını belirtti. Ceylan'ı arayarak kendisine yardım ettiğini söyleyen Irmak, Ceylan'ın arkaşlarıyla birlikte Suadiye'de 3 katlı pembe köşk temin ettiğini belirtti.

4 AİLENİN ELİNDEN TUTTU

Irmak şunları söyledi: "Ali Burak ağabeyim 4 ailenin, yaklaşık 20 kişinin elinden tuttu. Bebek mamasından ve bezine kadar aldılar. Artık yavaş yavaş düzenini kurup evden ayrılanlar oluyor." Ali Burak Ceylan ise "Muhammed kardeşimiz cüzdanımı bulmuş. Yapım şirketinin web sayfasını yaptırırken yanlışlıkla telefonum da eklenmiş. Muhammed de web sitesinden telefonuma ulaşmış. Beni aradığın da şaşırmıştım; 'telefonumu nereden buldun' diye. İşte bizim yanlış dediğimiz bazı şeyler bazen böyle hayırlı işlerin gerçekleşmesine neden oluyor. Dua edeni de yardım etti, koltuk yollayanı da... Ben sadece organizasyonu yapan ve görünen yüzü oldum" diye konuştu.