Film gibi banka soygunu

Bahçelievler'de annesinin kıyafetlerini giyerek kadın kılığında banka soyan şahıs, gasp ettiği paralarla birlikte yakalandı. Görevlileri silahla etkisiz hale getiren hırsız gişedeki paraları alıp kaçtı. Soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İHA

Akşam Gazetesi

İstanbul Bahçelievler'de, yüzünde cerrahi maske takılı bir kişi, bankaya girdikten sonra sıra alma makinesine yöneldi. Bankanın güvenlik görevlisi şahsın yanına gelince, şüpheli cebindeki silahı çıkartarak ona doğrulttu.

Şahıs daha sonra vezneye giderek elindeki poşeti görevliye uzattı ve paraları içine koymasını istedi. Görevli paraları poşete doldurup şüpheliye verdi. Eli silahlı soyguncu, poşetteki 170 bin TL'yi alarak oradan ayrıldı.

Banka çalışanlarının durumu polise bildirmesi üzerine, polis ekipleri, soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. Yoğun ve titiz çalışmalar sonucu şahsı Küçükçekmece'de çaldığı paraların bir kısmı ve soygunda kullandığı silahla birlikte yakaladı.

Şüphelinin Ceyhun Y. (38) isimli bir erkek olduğu, soygunu annesinin evdeki kıyafetlerini giyerek kadın kılığında gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Şüphelinin, 170 bin TL'nin bir kısmını borçları için kullandığı ve geriye 63 bin TL kaldığı öğrenildi.

Görevlileri silahla etkisiz hale getiren hırsız gişedeki paraları alıp kaçtı.