Filenin Sultanları Voleybol turnuvasında kazandı mı, Türkiye takımı elendi mi? Voleybol turnuvasında Filenin Sultanları elendi mi, finale kim çıktı?

Filenin Sultanları'nın yer aldığı CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye kadın voleybol takımımız yarı final maçı için Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Mücadele sonrası günün kazanan takımı belli oldu. Sırbistan maçı da 3-1 kazandı ve finale yükseldi! Peki CEV Avrupa Voleybol turnuvasında kim kazandı, Türkiye takımı elendi mi? Voleybol turnuvasında Türkiye elendi mi, finale kim çıktı?

Filenin Sultanları, 2021 Avrupa Şampiyonası yarı final maçında şampiyon Sırbistan'a 3-1 mağlup oldu. Filenin Sultanları, bronz madalya mücadelesinde Hollanda-İtalya karşılaşmasının mağlubu ile 4 Eylül Cumartesi günü saat 18.00'da karşılaşacak. Peki CEV Avrupa Voleybol turnuvasında kim kazandı, Türkiye takımı elendi mi? Voleybol turnuvasında Türkiye elendi mi, finale kim çıktı? Filenin Sultanları 3. lük maçına ne zaman çıkacak?

TÜRKİYE A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI MAÇLARI NE ZAMAN?

Turnuvada 24 takım 4 grupta mücadele edecek. Grup müsabakaları sonunda ilk 4 sırada yer alan 16 ekip, 8'li finallere yükselecek. A Milli Kadın Voleybol Takımı, şampiyonada Romanya'nın ev sahipliği yapacağı D Grubu'nda mücadele edecek.

Şampiyonada grup maçları 18-26 Ağustos'ta, 8'li finaller ise 28-30 Ağustos'ta oynanacak. Çeyrek final ile yarı final karşılaşmalarının 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacağı turnuvada şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları ise 4 Eylül'de oynanacak.

TÜRKİYE-SIRBİSTAN YARI FİNAL VOLEYBOL MAÇI KAÇ KAÇ? MAÇ BİTTİ Mİ?

Türkiye şuanda yarı finalde Sırbistan ile karşılaşıyor. Setlerde Sırbistan 2-1 önde. Maçı kazanan takım finale çıkacak. Millilerimize başarılar diliyoruz.

SONUÇ: TÜRKİYE 1 - 3 SIRBİSTAN

Bu skora göre Sırbistan finale çıktı, Milli takımımız finale çıkamadı fakat 3. lük maçına çıkacak. Yarın Türkiye 3. lük maçına çıkacak.

2021 CEV AVRUPA VOLEYBOL ŞAMPİYONASI 3. LÜK MAÇI NE ZAMAN?

Üçüncülük maçı 4 Eylül Cumartesi günü oynanacaktır.

Hollanda-İtalya yarı final maçının kazananı Sırbistan ile finalde karşılaşacak. Bu maçı kaybeden Türkiye ile 3. lük maçına çıkacak.Final maçı da 4 Eylül Cumartesi günü oynanacaktır.