FETÖ'yü rahatsız eden sözlerini sildirdi

FETÖ'yü kızdıran sözler siliniyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 9 ay önce partisinin grup toplantısında FETÖ'yü eleştirdi. Partisinin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda söz konusu o kısım çıkarıldı.

'Helaleşme' turlarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2 Kasım 2021 tarihinde partisinin grup toplantısı yaptığı konuşmadan FETÖ kısmı çıkarıldı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, Twitter'dan, "CHP, FETÖ aleyhine söylediği sözleri silerek FETÖ ile 'helalleşmeye' başlamış" paylaşımı yaptı. Arvas, "Bu bir helalleşme değil ise CHP yönetiminde FETÖ'cülerin halen aktif olduğunun kanıtıdır. En acı ihtimal de Kılıçdaroğlu'nun dil sürçmesiyle yaptığı FETÖ eleştirisinin kendi talimatıyla silinmesidir" ifadelerini kullandı. CHP'nin açıklama yapmasını isteyen Arvas, "Aksi halde bu video CHP'nin FETÖ ile anlaşma yaptığının resmi bir kanıtı olacaktır" dedi.

VERİLERİN KAYNAĞINI AÇIKLA

İçişleri Bakanlığı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "YSK'da olmayan bilgiler bizde var" sözlerine tepki gösterdi. Bakanlık açıklamasında, Kılıçdaroğlu'nun bu bilgileri nasıl temin ettiğini açıklaması gerektiği, aksi takdirde suç duyurusunda bulunulacağı ifade edildi.