FETÖ'den sokaklarda yeni provokasyon

FETÖ derneği Advocates of Silenced Turkey, ABD'de göstericileri sokağa döktü. Provokatörler, örgüt üyelerinin serbest bırakılması için karalama eylemi gerçekleştirdi.

HABER MERKEZİ

FETÖ derneği Advocates of Silenced Turkey (ASD), New York'taki Times Meydanı'nda geçen hafta 'Stop Erdogan' (Erdoğan'ı durdurun) adlı büyük bir dijital reklam kampanyası düzenledi. Bununla yetinmeyen dernek, örgüt üyeleriyle ABD'nin birçok kentinde sokaklara çıkarak cezaevindeki FETÖ'cülerin serbest bırakılması için gösteriler yaptı.

Örgütün haberlerine yer veren medya organları terör örgütünün ABD'de 30, Kanada'da 6 kentin yanı sıra Brezilya, Arjantin ve İsviçre'de de eşzamanlı Türkiye karşıtı gösteriler düzenlediklerini iddia etti.

Bu eylemleri, örgütün ABD'deki çatı kuruluşu olan Alliance for Shared Values (Ortak Değerler İttifakı) direktörü ve FETO'nün resmi sözcüsü olan Alp Aslandoğan da Twitter hesabından paylaştı.

ANKARA'DAN ATİNA'YA SERT TEPKİ: İADE EDİN

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'da FETÖ propagandası yapılmasına tepki gösterdi: "Yunanistan'ın FETÖ üyeleri için güvenli liman haline geldiği gözlenmektedir. Yunanistan'ı FETÖ üyelerini iade etmeye ve ülkesindeki terör örgütlerinin faaliyetlerine son vermeye davet ediyoruz."