FETÖ'den gelen talimata uydu...

Millet İttifakı'nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'den gelen talimata uydu. 14 Mayıs gecesi FETÖ firarisi Cevheri Güven'in, “Bu Onursal Adıgüzel'den bir halt olmaz” şeklindeki paylaşımının ardından Kılıçdaroğlu'nun Adıgüzel‘i görevden alması dikkat çekti.

Millet İttifakı'nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldı. Ancak, olayın perde arkasında, FETÖ firarisi Cevheri Güven'in olduğu ortaya çıktı.

İsmail Saymaz ilk olarak Twitter paylaşımında, "Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldı." dedi.

Ancak 14 Mayıs gecesi FETÖ firarisi Cevheri Güven'in, "Bu Onursal Adıgüzel'den bir halt olmaz" şeklinde paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı

Aradan 24 saat geçtikten sonra Kılıçdaroğlu'nun Onursal Adıgüzel'i görevden alması ise dikkat çekti.

ONURSAL ADIGÜZEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Onursal Adıgüzel, sosyal medya hesabından kararı doğruladı. Görevden ayrıldığını açıklayan Adıgüzel, "Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum." ifadelerini yazdı.