FETÖ'cüler farkındaydı! ''Güçleri yetseydi fazlasını yaparlardı''

15 Temmuz Derneği Ortak Hafıza Dergisi Tanıtım Toplantısı'na katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “251 vatan evladını şehit ettiler. O gece FETÖ mensupları ne yaptıklarının gayet farkındaydı. Eğer güçleri yetseydi daha fazlasını yapmaktan da bir an bile geri durmayacaklardı.'' dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 15 Temmuz Derneği Ortak Hafıza Dergisi Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Varank, derneğin vatanını, milletini, bayrağını ve inancını nefsinin önüne koyup, canları pahasına göğsünü siper eden kahramanların yuvası olduğunu söyledi. 15 Temmuz'daki şanlı direnişi canlı tutmak için hazırlanan derginin toplumun tüm kesimlerinde ilgiyle takip edileceğini dile getirdi. Bakan Varank, "251 vatan evladını şehit ettiler. O gece FETÖ mensupları ne yaptıklarının gayet farkındaydı. Eğer güçleri yetseydi daha fazlasını yapmaktan da bir an bile geri durmayacaklardı.

PEHSİLVANYA ŞARLATANI

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet büyüklerini katledecek kendisinden olmayanlara bu dünyayı zindan edeceklerdi. 15 Temmuz darbe teşebbüsünün planlayıcı, azmettiricisi ve yöneticisi Pensilvanya'daki şarlatan Fetullah Gülen'dir" dedi.