FETO Aziz Yıldırım’ı düşman ilan etmiş

Isparta’da yürütülen FETÖ soruşturmasında, şok belgeler ortaya çıktı. Gülen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için “Cemaate karşı düşmanlık besliyor. Yıldırım hizmet düşmanı” diyor.

DEVRİM TOSUNOĞLU

FETÖ'ye yönelik Isparta'da sürdürülen soruşturma kapsamında paralel yapının siyaseti dizayn etmenin dışında sporu da dizayn etmeye çalıştığı ortaya çıktı. 17-25 Aralık darbe soruşturmasının ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlüğü seçiminde Prof. Dr. Hasan İbici'nin rektör seçilememesinin ardından, üniversite eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç'un kaçırmaya çalıştığı kumpas hard disklerine el konuldu. 

HARD DİSKLER İNCELENDİ

Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele ekipleri (KOM) el konulan hard diskleri incelemeye aldı. Açılan hard diskler içeresinde, Hablemitoğlu cinayeti ve Türkiye'nin gündemine sarsan siyasilerin özel görüntülerinin içerdiği kaset skandalı ile ilgili bir çok bilgi ve görüntülere ulaşıldı. Hard diskler içerisinde, ülke genelinde sosyal, siyaset alanını kontrol ve yönlendirme amaçlı planların deşifresi yapıldı. Ayrıca Fetullah Gülen'in 247 sayfa el yazmalı dökümanları ele geçirildi. Gülen notlarında, 3 Temmuz 2011'de başlayan şike soruşturması öncesinde Aziz Yıldırım’dan "Ehli iman düşmanı, hizmet düşmanı" olarak bahsediyor. 

Allah bunların eline fırsat vermesin!

Belgelerde Gülen’in, Ergenekon ile ilgili olarak ‘Bizimle ilgili olumsuz bilgileri paylaşıyorlar. Allah onların cezasını versin bizi Hifsi İlahi muhafaza ediyor. Allah bunların eline fırsat vermesin. Bunlar her fırsatta bize kötülük yaptı” şeklindeki ifadeleri yer alıyor. Gülen’in himmet itirafı da çıkan notlar arasında. Gülen, “Mütevelli ağabeyler hep evlere bir şey istemek için gidiyorlar. Biraz da ziyaretlerine gitsinler” diyor. Notlarda ayrıca, uğradığı silahlı saldırı sonucunda kısmi felç geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e ‘hasta risaliyesi’ gönderildiği belirtiliyor.