Terörist Fethullah Gülen'in son video konuşması ortaya çıktı

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlar devam ediyor. Fethullah Gülen'in Türkiye'deki yapılanmasına yapılan baskınlarda 1 dolarlar ele geçirildi.

Terörist başı Fethullah Gülen'in 1 dolarının sırrı gündeme bomba gibi düştü. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yapılan operasyonlarda çok sayıda 1 dolar ele geçirildi. Terörist elebaşına bağlı alçakların ev ve ofis aramalarında çıkan “1 dolarlar” akıllara bunun ne anlama geldiği sorusunu getirdi. 1 dolarları Fethullah Gülen’in okuyup üflediği ve paralelci askerlerin arasında bir şifre olduğu ortaya öne sürülmüştü.

FETHULLAH GÜLEN'İN 1 DOLARININ SIRRI

Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit, Fetullahçı darbecilerin üzerinden çıkan 1 doların sırrını AKŞAM’a anlattı. Özyiğit’e göre 1 doların üzerinde çok sayıda Masonik simge ve anlamlar mevcut. Özyiğit “1 doların tam ortasında yenidünya düzenini simgeleyen bir piramit var. Bu bitmeyen piramidin bitirilmesi için bir başlangıç anlamına geliyor. Masonik öğretilerin simgeleri 1 dolar üzerinde bol miktarda mevcuttur. Üzerinde 1 dolar taşımak bir nevi darbe sonrasında sende bizdensin anlamını taşıyor. Darbeciler birbirlerini ayırt etmeleri açısından bu detayı kullanmış olabilirler” diye konuştu.